Сонячна електростанція в кредит

Сонячна електростанція в кредит

Для відома всіх відвідувачів даного сайту, компанія "Сонячна енергія" отримала акредитацію в Укргазбанку для продажу сонячних електростанцій фізичним особам в кредит.


Кредитування здійснюється Укргазбанком, який на умовах договору, нараховує кошти за станцію з терміном погашення до 5 років. Даний кредит, під назвою "Еко-енергія" дозволяє встановити сонячну електростанцію під "зелений тариф", потужністю до 30 кВт "під ключ" на приватне домогосподарство. Окупність такої станції, за умов кредитування, сягає 5-7 років. 

Для стимулювання взяття кредиту на СЕС, у багатьох регіонах України діє матеріальне відшкодування частини вартості станції. Як наслідок, станція стає економічно вигіднішою та характеризується швидшим терміном окупності. До прикладу, у Львівській області, місцева влада відшкодовує 10% (але не більше 25000 грн) від вартості станції, купленої в кредит. Заставою, в такому випадку, являється сама станція.

Щоб детальніше дізнатись, як взяти кредит для сонячної електростанції і що для цього потрібно, звертайтесь до наших менеджерів на сайті "Sun Energy".

 08.01.2019
 (222 переглядів)