Інформація для клієнтів (у зв’язку з запровадженим карантином)

Інформація для клієнтів (у зв’язку з запровадженим карантином)

Повідомляємо наших клієнтів про запроваджений режим роботи компанії у зв’язку з карантином. За деталями звертайтесь по телефону.

  • Ми продовжуємо працювати в режимі онлайн консультацій та технічній підтримці по різних каналах звязку: електронною поштою, онлайн чат, месенджерами (viber, whatsapp,facebook, telegram), в телефонному режимі і тд.
  • Робота продовжується згідно звичайного графіку – з понеділка по п’ятницю (09:00 по 19:00), та в суботу з 10:00 до 15:00. Неділя вихідний. Готові проконсультувати у зручний вам час при попередній домовленості.
  • Відправлення товару продовжується в звичайному режимі. Через службу доставки Нова пошта та інші. Виклик кур’єра до дверей.
  • Технічне обслуговування, будівництва та монтажні роботи нових об’єктів продовжується зі згоди всіх сторін, якщо це не суперечить поточним вимогам місцевих рад і не ставить під загрозу здоров’я кожної зі сторін.
  • На жаль, на встановлений карантином термін, змушені припинити роботу нашого магазину (вул.Городницька, 56). Його робота відновиться одразу при покращені поточної ситуації.

З радістю чекаємо ваших дзвінків. Залишайтесь здоровими, дотримуйтесь правил карантину. Все буде добре!

 23.03.2020
 (71 переглядів)